Πάφος: Συγκάτοικοι λογομάχησαν και τράβηξαν μαχαίρια - Σε σοβαρή κατάσταση 20χρονος

Πάφος: Συγκάτοικοι λογομάχησαν και τράβηξαν μαχαίρια - Σε σοβαρή κατάσταση 20χρονος

Στο ΓΝ Πάφου νοσηλεύεται 20χρονος μετά από τραυματισμό του από συγκάτοικό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπό κράτηση τέθηκε 30χρονος για τα αδικήματα της ανησυχίας, της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού,προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, στις 03:00 τα ξημερώματα σε κτιριακό συγκρότημα στην Κάτω Πάφο, δύο πρόσωπα που συγκατοικούν, μόνιμοι κάτοικοι Πάφου, λογομάχησαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, και κατά την λογομαχία, ο 30χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε τον 20χρονο.

Ο 20χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου , όπου έτυχε χειρουργικής επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή.

Αρχικά ο 30χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανησυχίας και ακολούθως εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για αδικήματα που αφορούν πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, και τραυματισμού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.