Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

 Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

Σε δήλωση του μετά το τέλος του Εθνικού Συμβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις έκνομες ενέργειες και απειλές της Τουρκίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα»

Ενώ ανέφερε ότι «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια όλων, κυβέρνησης και κομμάτων, για αποτροπή νέων τετελεσμένων που από τη μια θα έχουν αρνητικότατες συνέπειες για την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και από την άλλη θα δημιουργήσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες στην εξεύρεση συνολικής λύσης του κυπριακού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE