Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

 Αβέρωφ για συνεδρίαση Ε.Σ: «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα» - «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια»

Σε δήλωση του μετά το τέλος του Εθνικού Συμβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις έκνομες ενέργειες και απειλές της Τουρκίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι «Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα»

Ενώ ανέφερε ότι «Επιβάλλεται η κοινή προσπάθεια όλων, κυβέρνησης και κομμάτων, για αποτροπή νέων τετελεσμένων που από τη μια θα έχουν αρνητικότατες συνέπειες για την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και από την άλλη θα δημιουργήσουν ανυπέρβλητες δυσκολίες στην εξεύρεση συνολικής λύσης του κυπριακού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE