ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοβαρά στην Εντατική 20χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση - Έφερε εγκεφαλική αιμορραγία

Σοβαρά στην Εντατική 20χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση - Έφερε εγκεφαλική αιμορραγία

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 20χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαία σύγκρουση που συνέβη χθες το μεσημέρι, στην Πάφο, διερευνά η Αστυνομία.

Η τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Τρίτης, στη διασταύρωση της λεωφόρου Γρίβα Διγενή με τις οδούς Χρίστου Κκέλη και Λοΐζου Φιλίππου, όπου ο 20χρονος, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε άντρας ηλικίας 30 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 20χρονος μοτοσικλετιστής, επιχείρησε να προσπεράσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, την ώρα που ο τελευταίος επιχείρησε με στροφή δεξιά να εισέλθει στην οδό Λοΐζου Φιλίππου, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να συγκρουστούν.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκεφαλική αιμορραγία και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σοβαρή.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πάφου.

*φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top