Χειροπέδες σε 38χρονο για την φωτιά στην Επαρχία Λευκωσίας

Χειροπέδες σε 38χρονο για την φωτιά στην Επαρχία Λευκωσίας

Στη σύλληψη ενός προσώπου βάσει δικαστικού εντάλματος προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φωτιάς σε κοίτη ποταμού.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Υπενθυμίζεται, ότι η φωτιά ξέσπασε στις 7/7/2021 σε κοίτη ποταμού στο Πέρα Χωριό και κατέκαψε δύο εκτάρια άγριας βλάστησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σχετικό: Ξέσπασε νέα φωτιά στην Επαρχία Λευκωσίας – Στο σημείο Πυροσβεστική - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE