Τα αγαπημένα μας αφρόλουτρα Fa ανανεώνονται και αναζωογονούν τη διάθεσή μας!

Τα αγαπημένα μας αφρόλουτρα Fa ανανεώνονται και αναζωογονούν τη διάθεσή μας!

Το Fa έρχεται «πιο κοντά» στο περιβάλλον, με μοντέρνα εμφάνιση και ακόμα πιο φιλικές για το δέρμα φόρμουλες!

Φέτος το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για μια μαγευτική απόδραση στον κόσμο του Fa! Οι αγαπημένες μας σειρές αφρόλουτρων Fa ανανεώνονται, για να μας ταξιδέψουν στον ειδυλλιακό κόσμο των αισθήσεων με τα σαγηνευτικά τους αρώματα και τη νέα, μοντέρνα συσκευασία τους!

Τώρα η περιποίηση σώματος ξυπνά όλες τις αισθήσεις, αφήνοντας στο δέρμα σας μία υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης, χάρη στα εξωτικά αρώματα των Yogurt Vanilla Honey, Sport, Cream & Oil Cacao & Coco, Μystic Moments, και την απαλή, φιλική για το δέρμα φόρμουλα του Fa. Η ανανεωμένη σύνθεσή της, με έως 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και λιγότερα επιφανειοδραστικά, είναι ακόμα πιο απαλή και φιλική προς την επιδερμίδα, χαρίζοντάς σας μια ανάλαφρη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης!

Φιλικές για το δέρμα, το περιβάλλον αλλά και για τον άνθρωπο! Οι ανανεωμένες σειρές αφρόλουτρων Fa έρχονται με νέες συσκευασίες και χρήση λιγότερου πλαστικού ενώ ο νέος, εργονομικός σχεδιασμός τους, τους επιτρέπει να αδειάζουν πλήρως, προσφέροντάς σας μέχρι και την τελευταία σταγόνα εξωτικής απόδρασης!


Χαρίστε στο σώμα σας την περιποίηση που του αξίζει με τις ανανεωμένες σειρές αφρόλουτρων Fa!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE