Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Παραλίμνι - Έκαψε έκταση τεσσάρων δεκαρίων

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Παραλίμνι - Έκαψε έκταση τεσσάρων δεκαρίων

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 13:49 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 14:25 αφού έκαψε έκταση τεσσάρων δεκαρίων, με ακακίες, ξηρά χόρτα και αποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και έξι άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.  

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE