LIKE ONLINE

Βρετανία: Σάλος από εμφάνιση ηθοποιού με πολύχρωμο κοστούμι πιθήκου και ψεύτικο ανδρικό μόριο σε... εκδήλωση για παιδιά!

Βρετανία: Σάλος από εμφάνιση ηθοποιού με πολύχρωμο κοστούμι πιθήκου και ψεύτικο ανδρικό μόριο σε... εκδήλωση για παιδιά!

Έξαλλοι γονείς από την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκδήλωση που στόχο είχε να ενθαρρύνει τα παιδιά να διαβάζουν

Την έντονη δυσφορία Βρετανών γονέων προκάλεσε η εμφάνιση ενός ηθοποιού ντυμένου με κοστούμι πιθήκου στα χρώματα του ουράνιου τόξου, με ψεύτικο ανδρικό μόριο και θηλές, σε εκδήλωση με στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά να διαβάζουν βιβλία.

Tο βιβλιοπωλείο Redbridge στην ομώνυμη περιοχή που οργάνωσε την εκδήλωση, ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή του κοστουμιού. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σύμβουλος των Εργατικών προσέλαβε τον ηθοποιό που εμφανίστηκε με το αλλόκοτο κοστούμι.

Η εκδήλωση «Redbridge Libraries Summer Reading Challenge» οργανώθηκε από το συμβούλιο του Redbidge sτο ανατολικό Λονδίνο. Το βιβλιοπωλείο έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για το «ακατάλληλο» κοστούμι, με την βρετανική εφημερίδα να επισημαίνει ότι το συμβούλιο του Redbridge ξεκίνησε ενδελεχή έρευνα προκειμένου να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν τα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων για την πρόσληψη των ηθοποιών.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο σύμβουλος των Εργατικών Jas Athwal ζήτησε συγγνώμη. «Απογοητεύτηκα από το περιστατικό στη βιβλιοθήκη του Redbridge το Σάββατο. Εντελώς ακατάλληλοι και προσβλητικοί ηθοποιοί προσλήφθηκαν από την ανεξάρτητο εταιρεία Vision που διαχειρίζεται βιβλιοθήκες και κέντρα αναψυχής του Redbridge... Έχω ξεκινήσει μια πλήρη και διεξοδική έρευνα για το πώς αυτοί οι ηθοποιοί προσλήφθηκαν από την Vision και θα θέσω σε εφαρμογή αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσω ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί ξανά.»

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», ένας γονέας ζήτησε την απονομή ευθυνών γι΄αυτό που συνέβη: «Κάποιος πρέπει να χάσει τη δουλειά του για αυτό», είπε. Ένας άλλος υποστήριξε ότι: «Αυτό είναι απίστευτο. Έχουμε χάσει εντελώς την ηθική μας πυξίδα ως κοινωνία;»

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του Ilnord North Wes Streeting εξέφρασε την βαθύτατη ανησυχία του για τα γεγονότα που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο. Ο ίδιος μάλιστα απέστειλε μία επιστολή στην Vision αμφισβητώντας ότι η εταιρεία θεώρησε ότι το κοστούμι ήταν κατάλληλο για « οικογένειες που παραβρέθηκαν σε εκδήλωση, πόσο μάλλον για ένα φεστιβάλ που στοχεύει στην προώθηση της παιδείας των παιδιών».

Πηγή: protothema.gr 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top