Τέθηκε υπό 3ήμερη κράτηση 57χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία

Τέθηκε υπό 3ήμερη κράτηση 57χρονη για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 57χρονης για παρέμβαση σε αστυνομική διαδικασία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη γυναίκα μόνιμη κάτοικος Πάφου ηλικίας 57 ετών, η κόρη της οποίας τελεί υπό κράτηση για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής. Η κόρη της 57χρονης τελεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση απόσπασης εμπορευμάτων.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαφάνηκε ότι προσπάθησε να επηρεάσει την αστυνομική έρευνα και επιχείρησε να πείσει τον παραπονούμενο να αποσύρει την υπόθεση εναντίον της κόρης της. 

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι η παρέμβαση της έγινε μέσω τρίτου προσώπου. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE