Περιμένετε το «τσεκκούι» των αδειών σας; Δείτε πότε θα γίνουν οι πληρωμές των δικαιούχων από το ταμείο Αδειών

Περιμένετε το «τσεκκούι» των αδειών σας; Δείτε πότε θα γίνουν οι πληρωμές των δικαιούχων από το ταμείο Αδειών

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πληροφορούν το κοινό ότι οι πληρωμές των απολαβών αδείας για το έτος 2014 στους δικαιούχους του Κεντρικού Ταμείου Αδειών, θα γίνουν στις 15 Ιουνίου 2015.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του Κεντρικού Ταμείου Αδειών, οι οποίοι κατά την περσινή περίοδο του 2014 έχουν πληρωθεί τις απολαβές αδείας τους με τραπεζικό έμβασμα, δεν πρέπει να υποβάλουν αίτηση, αφού οι πληρωμές θα γίνουν και φέτος μέσω τραπεζικών εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ήδη δηλώσει στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα παραλαμβάνουν αιτήσεις μετά τις 15/6/2015 μόνο για όσους: καθίστανται δικαιούχοι πληρωμής απολαβών αδείας από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών για πρώτη φορά,  ή κατά την περίοδο του 2014 έχουν πληρωθεί τις απολαβές αδείας τους με επιταγή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE