Περιμένετε το «τσεκκούι» των αδειών σας; Δείτε πότε θα γίνουν οι πληρωμές των δικαιούχων από το ταμείο Αδειών

Περιμένετε το «τσεκκούι» των αδειών σας; Δείτε πότε θα γίνουν οι πληρωμές των δικαιούχων από το ταμείο Αδειών

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πληροφορούν το κοινό ότι οι πληρωμές των απολαβών αδείας για το έτος 2014 στους δικαιούχους του Κεντρικού Ταμείου Αδειών, θα γίνουν στις 15 Ιουνίου 2015.

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι του Κεντρικού Ταμείου Αδειών, οι οποίοι κατά την περσινή περίοδο του 2014 έχουν πληρωθεί τις απολαβές αδείας τους με τραπεζικό έμβασμα, δεν πρέπει να υποβάλουν αίτηση, αφού οι πληρωμές θα γίνουν και φέτος μέσω τραπεζικών εμβασμάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν ήδη δηλώσει στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα παραλαμβάνουν αιτήσεις μετά τις 15/6/2015 μόνο για όσους: καθίστανται δικαιούχοι πληρωμής απολαβών αδείας από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών για πρώτη φορά,  ή κατά την περίοδο του 2014 έχουν πληρωθεί τις απολαβές αδείας τους με επιταγή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.