Την έβαλαν σε όχημα, την απείλησαν με μαχαίρι και πήραν... 20 ευρώ και το κινητό

Την έβαλαν σε όχημα, την απείλησαν με μαχαίρι και πήραν... 20 ευρώ και το κινητό

Υπόθεση απαγωγής, ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, σε βάρος οικιακής βοηθού από το Νεπάλ. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οικιακή βοηθός κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την πλησίασε ένα όχημα με τέσσερα άτομα, το οποίο δεν είχε αριθμούς εγγραφής, και δια της βίας την έβαλαν στο όχημα και την μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία.

Στην συνέχεια υπό την απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης, της απέσπασαν το τηλέφωνο της και το χρηματικό ποσό των περίπου είκοσι ευρώ.

Ακολούθως ο ένας εξ αυτών την χτύπησε και την άφησαν σε κάποιο σημείο στον δρόμο.  

Η παραπονούμενη που έφερε ελαφρά τραύματα ανέφερε στην Αστυνομία ότι οι τέσσερις φερόμενοι δράστες μιλούσαν σε γλώσσα ευρέως γνωστή στην Ινδία, ωστόσο όπως είπε, δεν τους γνώριζε. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE