Χριστοδουλίδης, Δένδιας και Μπορέλ συζήτησαν για την επίσκεψη Ερντογάν στο Βαρώσι

Χριστοδουλίδης, Δένδιας και Μπορέλ συζήτησαν για την επίσκεψη Ερντογάν στο Βαρώσι

Συζήτηση για την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν στο Βαρώσι είχαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρου με τον Ύπατο Εκπρόσωπο Μπορέλ στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες.


Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας σε ανάρτησή του σημείωσε τα εξής: "Συζητήσαμε για τις επαπειλούμενες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια, στη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Ύπατο Εκπρόσωπο Ζοζέπ Μπορρέλ, στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE