ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Επιχείρηση για έλεγχο αλλοδαπών - Σύλληψη 2 ατόμων για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία

Πάφος: Επιχείρηση για έλεγχο αλλοδαπών - Σύλληψη 2 ατόμων για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία

Δύο υποθέσεις παράνομης εισόδου στην Δημοκρατία και παράνομη παραμονή διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες μεταξύ των ωρών 06:00 το πρωί και 09:00 μέλη της ΥΑΜ σε συνεργασία με μέλη της ΑΔΕ Πάφου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση με σκοπό τον έλεγχο αλλοδαπών που διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκε και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών. Σύμφωνα με τον δικό του ισχυρισμό αυτός αφίχθη στην Δημοκρατία από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμβου πριν 2 εβδομάδες και εισήλθε στις ελεύθερες περιοχές από άγνωστο προς αυτό σημείο. Ο πιο πάνω αλλοδαπός μεταφέρθηκα στα αστυνομικά κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αναμένεται η έκδοση διαταγμάτων απέλασης του.

Σε άλλη περίπτωση μέλη της ΥΑΜ Πάφου μαζί με άλλα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου έκαναν έλεγχο σε διάφορα υποστατικά για πάταξη της λαθρομετανάστευσης και της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα ελέγχθησαν 45 πρόσωπα από διάφορες χώρες και πέντε εξ αυτών συνελήφθησαν αφού διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Οδηγήθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια και αναμένεται η έκδοση διαταγμάτων απέλασης τους.

Η ΥΑΜ διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top