Το πρώτο υποβρύχιο μπαρ… οξυγόνου στον κόσμου άρχισε να δέχεται τους πρώτους πελάτες του.

Το πρώτο υποβρύχιο μπαρ… οξυγόνου στον κόσμου άρχισε να δέχεται τους πρώτους πελάτες του.

Βρίσκεται στο λιμάνι Puerta Maya στην πόλη Cozumel του Μεξικό και σερβίρει στους πελάτες του… εμπλουτισμένο οξυγόνο και διασκεδαστικά παιχνίδια, μέσα σε μια τεράστια δεξαμενή με 13.000 γαλόνια νερό.

Φορώντας ειδικά σχεδιασμένα κράνη, οι πελάτες του Clear Lounge απολαμβάνουν ένα… αναζωογονητικό μίγμα… οξυγόνου και αρωματοθεραπείας της επιλογής τους, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια ή προσπαθώντας να πετύχουν το στόχο με υψηλής ισχύος «όπλα» φούσκας!

Η εισπνοή οξυγόνου υψηλότερης συγκέντρωσης για μικρό χρονικό διάσημα, λέγεται ότι προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την ικανότητα συγκέντρωσης, μειώνει το στρες και αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και εγρήγορσης, μειώνοντας ταυτόχρονα τις δυσάρεστες επιπτώσεις του hangover.

Η είσοδος στο… υποβρύχιο μπαρ επιτρέπεται μόνο στους άνω των 8 ετών και η εμπειρία στοιχίζει 38 δολάρια το άτομο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE