Αρνητής προκάλεσε αναστάτωση στο Mall της Πάφου – Έσπευσε Αστυνομία και συνελήφθη

Αρνητής προκάλεσε αναστάτωση στο Mall της Πάφου – Έσπευσε Αστυνομία και συνελήφθη

Ακόμα μία φορά προκαλείται αναστάτωση σε δημόσιο χώρο, με αρνητή του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, 26χρονος μετέβη στο εμπορικό κέντρο της Πάφου το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουλίου, όπου κατά τη διάρκεια ελέγχου από υπεύθυνο ασφαλείας αρνήθηκε να παρουσιάσει safepass ενώ δεν έφερε ούτε προστατευτική μάσκα.

Ο φρουρός ασφαλείας απαγόρευσε στον 26χρονο την είσοδο, ωστόσο ο ίδιος παράκουσε την εντολή και εισήλθε στον χώρο γυρνώντας ανενόχλητος. Τότε οι υπεύθυνοι κάλεσαν την Αστυνομία και μέλη έσπευσαν στο σημείο.

Ο 26χρονος συνέχισε να παρακούει στις συστάσεις, ενώ επιτέθηκε και σε αστυνομικό ως αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE