Τι Κίνητρα που δίνουν στους νέους για να εμβολιαστούν - Στόχος η συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις

Τι Κίνητρα που δίνουν στους νέους για να εμβολιαστούν - Στόχος η συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται στις 10 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, την οποία συγκάλεσε ο  Επίτροπος του Πολίτη, Παναγιώτης Σεντώνας με εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο να συζητηθεί και να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο κινήτρων προς τους νέους προκειμένου να επεκταθεί η εμβολιαστική κάλυψη κατά του κορωνοϊού.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Σεντώνας, «στόχος είναι να συζητήσουμε την συνεργασία με ιδιωτικές επιχειρήσεις ή οργανισμούς αλλά και με οργανισμούς δημοσίου δικαίου για την παραχώρηση κινήτρων προς τους νέους για να  προωθηθεί περαιτέρω ο εμβολιασμός στις νεαρές ηλικίες». Τα μέτρα, πρόσθεσε, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από ΟΕΒ, ΚΕΒΕ, ιδιωτικά και δημόσια πανεπιστήμια, CYTA, ΑΗΚ ΚΟΑ, Σύνδεσμος Τραπεζών, Συμβούλιο Νεολαίας, Οργανισμός Νεολαίας, η Δωροθέα Πανά ως μέλος της συμβουλευτικής επιστημονικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας και  ο Κωνσταντίνος Φελλάς που προεδρεύει της ειδικής επιτροπής για την ψυχολογική και κοινωνική διάσταση των επιπτώσεων της πανδημίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπέρ προσπάθειας επανέναρξης συνομιλιών τάχθηκαν πολιτικές ομάδες ΕΚ κατά τη συζήτηση για Κυπριακό

Υπέρ προσπάθειας επανέναρξης συνομιλιών τάχθηκαν πολιτικές ομάδες ΕΚ κατά τη συζήτηση για Κυπριακό

Υπέρ της προσπάθειας για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό τάχθηκαν πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε παρεμβάσεις τους, μετά τη δήλωση της Προέδρου του σώματος, Ρομπέρτα Μέτσολα, στο πλαίσιο σύντομης συζήτησης για το Κυπριακό στην Ολομέλεια του σώματος, που συνέρχεται στο Στρασβούργο. Εκ μέρους της ακροδεξιάς, κατά της βάσης λύσης των Ηνωμένων Εθνών τάχθηκαν ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ, Γεάδης Γεάδη, και Ελληνίδα Ευρωβουλευτής, Αφροδίτη Λατινοπούλου.