Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Κυριακή 11 Ιουλίου, εντοπίστηκαν πελάτες οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους safe pass.
Να σημειωθεί ότι ο λόγος που το εξώδικο άγγιξε τόσο μεγάλο αριθμό είναι για τα τετραγωνικά μέτρα του υποστατικού, όπου και καθορίζεται το διάταγμα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Σαρωτικοί έλεγχοι σε χώρους εστίασης και διασκέδασης - Πόσοι κυκλοφορούσαν χωρίς safe pass και πήραν εξώδικο
Όπως προαναφέραμε στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.036 έλεγχοι και προέκυψαν 76 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών.
Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 547 έλεγχοι και έγιναν 17 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών. Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 801 έλεγχοι και έγιναν 11 καταγγελίες πολιτών.
Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1405 έλεγχοι και έγιναν 8 καταγγελίες πολιτών. Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 906 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών.
Στη Μόρφου διενεργήθηκαν 162 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.