Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε και περιμένει παιδί

Διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύτηκε και περιμένει παιδί

Τον χρόνο αντίστροφα μετρούν ο Δημήτρης Κοκονίδης και η Θάλεια Γιαννακοπούλου αφού τέλος του Ιουλίου πρόκειται να γεννηθεί το πρώτο τους παιδί, που μάλιστα είναι κοριτσάκι.

Ο ντράμερ του επιτυχημένου συγκροτήματος Onirama και η δημοσιογράφος είναι μαζί από το 2015, ενώ πρόσφατα επισημοποίησαν τη σχέση τους με πολιτικό γάμο.

Όπως δήλωσε μάλιστα η Θάλεια Γιαννακοπούλου στην Real Life και στη Νίκη Κώτσου "Γεννάμε στα τέλη Ιουλίου και περιμένουμε κοριτσάκι. Προς το παρόν περιμένω στο σπίτι μας να έρθει αυτή η όμορφη στιγμή. Έχουν αγοραστεί τα πάντα για το παιδικό δωμάτιο και μένει να στηθούν. Θα είναι μια δημιουργική ασχολία αυτόν τον καιρό". Μπορεί το δωμάτιο του μωρού να είναι έτοιμο, όπως αποκάλυψε η μέλλουσα μαμά όμως, εκείνη και ο Δημήτρης Κοκονίδης δεν έχουν σκεφτεί ακόμα όνομα για την κόρη τους.

Πηγή: missbloom.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE