Γυναίκα παρασύρθηκε με το φουσκωτό της σε θάλασσα στη Λεμεσό - Άμεση η παρέμβαση ναυαγοσωστών - BINTEO

Γυναίκα παρασύρθηκε με το φουσκωτό της σε θάλασσα στη Λεμεσό - Άμεση η παρέμβαση ναυαγοσωστών - BINTEO

Γυναίκα 60 ετών το πρωί στη Λεμεσό παρασύρθηκε από ρεύματα με το φουσκωτό της σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την ακτή.

Σύμφωνα με την Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, χρειάστηκε η επέμβαση ναυαγοσωστών, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα που παρασύρθηκε στην παραλία του Κουρείου, η οποία καλούσε σε βοήθεια.

Η 60χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή χάρης την άμεση παρέμβαση των ναυαγοσωστών.

Δείτε βίντεο που δημοσίευσαν οι ναυαγοσώστες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE