H φωτογραφία του Σέρινταν που πρέπει να δει όλη η Κύπρος! Προκαλεί σοκ

H φωτογραφία του Σέρινταν που πρέπει να δει όλη η Κύπρος! Προκαλεί σοκ

Τα χθεσινά έκτροπα στο ΓΣΖ, με ορισμένους ανεγκέφαλους να παίρνουν στο λαιμό τους και να αμαυρώνουν την ιστορία ενός ιστορικού σωματείου, έκαναν το γύρο της Κύπρου, αφού φίλοι της ΑΕΛ έβαζαν παντού φωτιές τόσο εκτός του αγωνιστικού χώρου όσο και εντός.

Από το μένος των ανεγκέφαλων δεν γλίτωσε ούτε ο πάγκος του ΑΠΟΕΛ αφού ξέσπασε φωτιά πίσω από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ με το αποτέλεσμα να είναι αυτό που βλέπετε πάρακάτω και προκαλεί τουλάχιστον σοκ

-Περίμενε άδικα ο παγωτάρης στον κυκλικό κόμβο του Αγ. Νικολάου

-Η φωτογραφία που έριξε το κυπριακό facebook

-«Έκαψαν» την Λάρνακα οι ανεγκέφαλοι – Σε 12 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία

-Πως καταντήσαμε έτσι; Βάζουν φωτιά όπου βρουν οι οπαδοί της ΑΕΛ!

Ο Σίλιαν Σέρινταν ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. και έγραψε: «Απλά ένα ακόμη παιχνίδι στην Κύπρο»

Δείτε την φωτογραφία: 

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε; Αυτή είναι η ποιότητα των φιλάθλων που θέλουμε να βλέπουμε στα Κυπριακά γήπεδα; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να λάβουν κάποιοι τα μέτρα τους;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Προτάσσει τα ΜΟΕ η Αθήνα για την επανέναρξη των συνομιλιών - Είδε Γεραπετρίτη η Ολγκίν

Συνεχίζει το σαφάρι επαφών στις εγγυήτριες χώρες η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ενόψει της επόμενης πενταμερούς διάσκεψης, στη Νέα Υόρκη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο. Μετά την Κωνσταντινούπολη και τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, η κα. Ολγκίν, είχε την Πέμπτη συνάντηση στην Αθήνα, με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Κατά τη συνάντηση, η Αθήνα, έστειλε το μήνυμα πως η οικοδόμηση εμπιστοσύνης συνιστά απαραίτητη συνθήκη για την επανεκκίνηση των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE