LIKE ONLINE

Ελλάδα: Φίδι ξετρύπωσε από τη… λεκάνη τουαλέτας σε κάμπινγκ

Ελλάδα: Φίδι ξετρύπωσε από τη… λεκάνη τουαλέτας σε κάμπινγκ

Κάλεσαν αμέσως την Πυροσβεστική, η οποία και το παρέλαβε – Φίδι έψαχνε… σκιά στο δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου

Τα χρειάστηκε για τα καλά μια γυναίκα που παραθερίζει στο κάμπινγκ της Ευξεινούπολης στη Μαγνησία, όταν πήγε να κάνει την ανάγκη της σε μια χημική τουαλέτα και είδε να ξεπροβάλει από μέσα μια… οχιά, το απόγευμα της Πέμπτης! Τρομοκρατημένη βγήκε αμέσως έξω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια!


Οι κατασκηνωτές έκλεισαν την τουαλέτα και κάλεσαν την Πυροσβεστική, με αποτέλεσμα να φτάσει ένα όχημα με δύο πυροσβέστες, οι οποίοι τσάκωσαν το ερπετό με μια απόχη και το μετέφεραν σε απομακρυσμένο σημείο, όπου το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον. Προφανώς, το φίδι είχε τρυπώσει στην τουαλέτα αναζητώντας νερό, καθώς έχει την ικανότητα να αναρριχάται και να κολυμπάει.

Φίδι και στα δικαστήρια του Μεσολογγίου!

Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική στο κτίριο όπου στεγάζεται το δικαστικό Μέγαρο στο Μεσολόγγι, δεν επιτρέπει την τοποθέτηση κλιματιστικών στους εξωτερικούς τοίχους για να μην αλλοιώνεται η εικόνα του. Αυτό κάνει όσους εργάζονται σε αυτό και τους επισκέπτες να υποφέρουν από τη ζέστη, ενώ αναζητούν δροσιά ακόμη και τα … ερπετά! Οι υπάλληλοι ενός γραφείου του δεύτερου ορόφου βρήκαν μπροστά στην πόρτα ένα μικρό φίδι, όταν πήγαν να πιάσουν δουλειά, με αποτέλεσμα να καλέσουν πανικόβλητοι την Πυροσβεστική που το παρέλαβε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top