LIFESTYLE

Ποιος 28χρονος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης είναι ακόμη παρθένος;

Ποιος 28χρονος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου φήμης είναι ακόμη παρθένος;

Οι ποδοσφαιριστές έχουν χρήματα, δόξα, φανατικούς θαυμαστές, αίγλη και όλες τις γυναίκες στα πόδια τους. Από ότι φαίνεται, όμως, ο David Luiz, αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Τι εννοούμε;

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Paris SG, είναι 28 χρονών και παραμένει παρθένος! Πώς γίνεται; Όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος, ανήκει σε μια θρησκευτική αίρεση, τα μέλη της οποίας δεν κάνουν σεξ μέχρι να παντρευτούν…

Τις σχετικές πληροφορίες δημοσίευσε η αθλητική εφημερίδα “Mundo Deportivo”, όπου αναφέρεται ότι o διεθνής στόπερ είναι του χριστιανικού κινήματος “Yo elegi esperar” (“Αποφάσισα να περιμένω”) και σύμφωνα με τα πιστεύω του συγκεκριμένου κινήματος οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμάρτημα. Ο Nelson Junior, ένας από τους ιδρυτές της οργάνωσης, έχει μιλήσει δημόσιο για τη συμμετοχή του David Luiz τονίζοντας πως “Ο David ήταν πάντα μαζί μας, στηρίζοντάς μας ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά και την νεολαία”.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα αν ο Luiz ασπάζεται τα πιστεύω των “Yo elegi esperar”-αν και είναι αρραβωνιασμένος με την εδώ και χρόνια 24χρονη σύντροφό του Sara Madeira- τότε οι δυο τους δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει “κανονικά” τη σχέση τους.

Μια αντίστοιχη περίπτωση ήταν και ο επίσης θρησκευόμενος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Kaka που περίμενε το γάμο του (το 2005) για να ολοκληρώσει τις σεξουαλικές του σχέσεις.

Ο ίδιος, πάντως, έχει αναρτήσει φωτογραφικό στιγμιότυπο στο facebook του να προσεύχεται μέσα σε πισίνα συναθλητή του, το οποίο συνοδεύεται από ένα απόσπασμα από την Επιστολή Β’ προς Κορινθίους του Απόστολου Παύλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top