Η Στικούδη τρέλανε το Instagram: Φώτο με μπικίνι που δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία

Η Στικούδη τρέλανε το Instagram: Φώτο με μπικίνι που δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία

Πιο σέξι… πεθαίνεις για τα γυρίσματα του νέου της video clip της στη Νάξο

Αναστέναξε η Νάξος τις δυο τελευταίες ημέρες, καθώς η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο νησί για τα γυρίσματα του νέο της video clip και κυκλοφορεί όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανέβασε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, προκαλώντας εγκεφαλικά στους followers της.

Ο λόγος είναι προφανής, αφού όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, τα δυο μαγιό που φορά η Κατερίνα Στικούδη αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, με τα… κορδόνια να είναι επιμελώς τοποθετημένα ώστε νακρύβουν τα απολύτως απαραίτητα.

Όσο για το κορμί; Ε δεν το συζητάμε… Κορμάρα από τις λίγες.

s1.jpg

s2.jpg

s4.jpg

s5.jpg

s7.jpg

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE