ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι μας επιφυλάσσει για σήμερα και τις επόμενες μέρες ο καιρός; Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Τι μας επιφυλάσσει για σήμερα και τις επόμενες μέρες ο καιρός; Διαβάστε την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με αποτέλεσμα να έχουμε αισθητή πτώσης της θερμοκρασίας σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι τοπικές νεφώσεις που θα εμφανίζονται σήμερα και αύριο αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές η καταιγίδες κυρίως αύριο Παρασκευή

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα, ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σηµειωθεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 15 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα επίπεδα της Πέµπτης.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top