Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στην σορό του Γιαννακού Νικολάου που ‘έσβησε’ στην άσφαλτο

Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στην σορό του Γιαννακού Νικολάου που ‘έσβησε’ στην άσφαλτο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 78χρονου, Γιαννακού Νικολάου, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ο θάνατος του 78χρονου επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων. Σημειώνεται ότι λήφθηκαν βιολογικά δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 78χρονος Γιαννακού κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με όχημα 26χρονης στη Ξυλοφάγου γύρω στις 9:40 το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουλίου.

Ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 26χρονη οδηγός αυτοκινήτου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE