ΠΑΡΑ-THEMA

Περίμενε άδικα ο παγωτάρης στον κυκλικό κόμβο του Αγ. Νικολάου

Περίμενε άδικα ο παγωτάρης στον κυκλικό κόμβο του Αγ. Νικολάου

Δεν θα πανηγυρίσουν οι Λέοντες, αν και η ομάδα τους στο πρώτο ημίχρονο είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση κλείνοντας το ΑΠΟΕΛ στο δικό του μισό. Αποτέλεσμα αυτού ο παγωτάρης της φωτογραφίας να μην κάνει ταμείο απόψε αναφέρουν πολλοί Αποελίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του Facebook σε όλη την Κύπρο είναι αυτή που βλέπετε παραπάνω, με τους φίλους τον πορτοκαλί να βρήκαν την ευκαιρία να κοροϊδέψουν τους Αελίστες φιλάθλους για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Αν μη τι άλλο στα πλαίσια του χιούμορ και εκεί που η κατάσταση και τα σχόλια δεν ξεφεύγουν η πιο πάνω φωτογραφία είναι το λιγότερο κακό από την αποψινή τραγική νύχτα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μια γιορτή του ποδοσφαίρου από τις πράξεις ορισμένων ανεγκέφαλων που έκαιγαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, καταστρέφοντας τις περιουσίες Κύπριων πολιτών, ενώ στιγμάτισαν και αμαύρωσαν με τις πράξεις τους ένα ιστορικό σωματείο με 85χρονη ιστορία;

Γιατί; Για ένα κύπελλο, κρίμα….!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top