Το ΑΠΟΕΛ κυπελλούχος Κύπρου στο ποδόσφαιρο εν μέσω σοβαρών επεισοδίων

Το ΑΠΟΕΛ κυπελλούχος Κύπρου στο ποδόσφαιρο εν μέσω σοβαρών επεισοδίων

Με μια επιβλητική εμφάνιση μετά το πρώτο ημίωρο του παιγνιδιού, o ΑΠΟΕΛ συνέτριψε απόψε στο στάδιο ΓΣΖ της ΑΕΛ με 4-2 και στέφθηκε κυπελλούχος Κύπρου.

H AEΛ άρχισε πιο δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με τον 11` Σέμα.  Στη συνέχεια έλεγξε το παιγνίδι ωστόσο ο` Ντε Βινσέντι στο 31` με ψηλοκρεμαστό χτύπημα φάουλ από πολύ μακριά έφερε στα ίσια στο ματς.

Για το γκολ όπως και για άλλα που δέχτηκε φέρει τεράστια ευθύνη ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Φεγκρούς. Στο 45` + 1, και στο 53` ο  Εφραίμ  έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στον ΑΠΟΕΛ ενώ στο 60` ο Ρίσε με βολίδα από χτύπημα φάουλ προσέδωσε στη νίκη των επίδοξων πρωταθλητών, διαστάσεις θριάμβου.

Σε αυτό το σημείο, μερίδα οπαδών της ΑΕΛ έριξε φωτοβολίδες, πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον του πάγκου του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Ακολούθησαν συγκρούσεις με ομάδες της ΜΜΑΔ και η έκβαση του αγώνα κρεμόταν σε μια κλωστή.

Ωστόσο ο Τσέχος διαιτητής του ματς Πάβελ Κράλοβετς αποφάσισε να  τον συνεχίσει για χάριν της γιορτής που θα έπρεπε να είναι κάθε τελικός κυπέλλου, έτσι ώστε οι παίκτες να σηκώσουν το τρόπαιο εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι στα γραφεία της Δικαστικής, μια και το ματς είχε πια διαδικαστικό χαρακτήρα.

Λίγο πριν τη λήξη, ο Σιέλης για την ΑΕΛ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2).

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Ρίισε, Καρλάο, Αμορίν, Λάνινγκ, Μοράις, Εφραίμ (65` Χαραλαμπίδης), Αλωνεύτης (69`Γκόμες), Ντε Βινσέντι (86`Αλεξάνδρου), Τζιμπούρ.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Ελευθερίου, Καρλίτος (80`Εντμάρ), Σαμπού, Σιέλης, Σακέτι (56`Ταγκπατζούμι), Ντιαλό, Μπεμπέ, Καλό, Σαρντινέρο, Σέμα (80`Οχένε).


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λάνινγκ, Χιώτης - Καλό, Ντιαλό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE