ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του ΓΝ Λευκωσίας - Διαμαρτύρονται για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του ΟΚΥπΥ»

Σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του ΓΝ Λευκωσίας - Διαμαρτύρονται για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του ΟΚΥπΥ»

Σε στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου οι νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ κατέρχεται σήμερα σε μονόωρη αυθόρμητη στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 9.30, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη, ετσιθελική και αυταρχική συμπεριφορά της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΚΥπΥ προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του ΟΚΥπΥ, παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις της, συνεχίζει να επιβάλει μονομερώς και επιτακτικά τις θέσεις της, αρνούμενη κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εργαζόμενους για ανάπτυξη διαλόγου και απορρίπτοντας οποιεσδήποτε απόψεις και εισηγήσεις τους. Αποτέλεσμα της απολυταρχικής συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει τη Διοίκηση του ΟΚΥπΥ, είναι να επηρεάζεται δυσμενώς η αποτελεσματική και ομαλή λειτουργία των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων.

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί στους πολίτες από τη στάση εργασίας, αλλά στόχος μας είναι η διασφάλιση του ενός υγιούς και κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος που να διέπεται από αλληλοσεβασμό και εκτίμηση προς τη συνεισφορά του καθενός, ώστε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα ποιοτικές υπηρεσίες υγείας προς τους συνανθρώπους μας.

Από Διοικητικό Συμβούλιο Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top