Σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του ΓΝ Λευκωσίας - Διαμαρτύρονται για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του ΟΚΥπΥ»

Σε στάση εργασίας οι νοσηλευτές του ΓΝ Λευκωσίας - Διαμαρτύρονται για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του ΟΚΥπΥ»

Σε στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου οι νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού της ΠΑΣΥΔΥ κατέρχεται σήμερα σε μονόωρη αυθόρμητη στάση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 9.30, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη, ετσιθελική και αυταρχική συμπεριφορά της Κεντρικής Διοίκησης του ΟΚΥπΥ προς το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση του ΟΚΥπΥ, παρά τις περί του αντιθέτου δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις της, συνεχίζει να επιβάλει μονομερώς και επιτακτικά τις θέσεις της, αρνούμενη κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εργαζόμενους για ανάπτυξη διαλόγου και απορρίπτοντας οποιεσδήποτε απόψεις και εισηγήσεις τους. Αποτέλεσμα της απολυταρχικής συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει τη Διοίκηση του ΟΚΥπΥ, είναι να επηρεάζεται δυσμενώς η αποτελεσματική και ομαλή λειτουργία των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων.

Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία που θα προκληθεί στους πολίτες από τη στάση εργασίας, αλλά στόχος μας είναι η διασφάλιση του ενός υγιούς και κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος που να διέπεται από αλληλοσεβασμό και εκτίμηση προς τη συνεισφορά του καθενός, ώστε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα ποιοτικές υπηρεσίες υγείας προς τους συνανθρώπους μας.

Από Διοικητικό Συμβούλιο Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE