Η εκδίκηση της Γωγώς στον Λούη Πατσαλίδη – Τον έβαψε και του έβαλε κορδέλα ροζ (Βίντεο)

Η εκδίκηση της Γωγώς στον Λούη Πατσαλίδη – Τον έβαψε και του έβαλε κορδέλα ροζ (Βίντεο)

Όταν η Γωγώ Αλεξανδρινού επισκέφθηκε τον Λούη Πατσαλίδη, ως καλεσμένη του στην εκπομπή «Show και Αβλαβές», πέρασε δύσκολα στα χέρια του παρουσιαστή, που την υπέβαλε σε μία σειρά από δοκιμασίες. Σήμερα όμως ήταν η σειρά της παρουσιάστριας να απαντήσει.

Η Γωγώ και η ομάδα παραγωγής της εκπομπής της, αποφάσισαν να υποβάλλουν τον Πατσαλίδη σε δοκιμασίες τις οποίες είχε ο ίδιος υπέβαλε τους καλεσμένους του για να πάρει μία γεύση από το ίδιο «φάρμακο» που ποτίζει τους επισκέπτες της εκπομπής του.

Δυσκολότερη δοκιμασία απ’ όλες ήταν το μακιγιάζ του Λούη.

Δείτε τι έγινε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Τα είπαν τηλεφωνικώς ΠτΔ - Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το μεσημέρι τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού Λευκωσίας και Αθήνας για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό από το σημείο που είχαν διακοπεί  στο Κραν Μοντανά, όπως επίσης και της διατήρησης της περιφερειακής σταθερότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE