Χειροπέδες σε 39χρονο για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Χειροπέδες σε 39χρονο για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου διαπράχθηκε γύρω στις 3.45 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας της 32χρονης ιδιοκτήτριάς του, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.


Τη φωτιά κατέσβησαν περίοικοι, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα στο όχημα.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού και στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης.


Ο 39χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Παναγιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE