Χειροπέδες σε 39χρονο για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Χειροπέδες σε 39χρονο για τον εμπρησμό οχήματος στην Πάφο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 39 ετών σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου διαπράχθηκε γύρω στις 3.45 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας της 32χρονης ιδιοκτήτριάς του, σε χωριό της επαρχίας Πάφου.


Τη φωτιά κατέσβησαν περίοικοι, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα στο όχημα.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εμπρησμού και στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης.


Ο 39χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με τις εξετάσεις να συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Παναγιάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE