Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των τεσσάρων αδικοχαμένων προσώπων από την πυρκαγιά στην Οδού

Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των τεσσάρων αδικοχαμένων προσώπων από την πυρκαγιά στην Οδού

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εξετάσεις για ταυτοποίηση των τεσσάρων αντρών που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά στην ορεινή περιοχή Λάρνακας, το περασμένο Σαββατοκυρίακο, 03-04 Ιουλίου. Οι τέσσερις άντρες έχουν ταυτοποιηθεί με την επιστημονική μέθοδο εξέτασης γενετικού υλικού – DNA.

Πρόκειται για τους Maged Nabil Younan Ragheb, 23 ετών, Marzouk Shohdy Marzouk Attia, 39 ετών, Ezzat Salama Youssef Salama, 36 ετών και Samwiel Milad Farouk Elyas, 22 ετών, οι σοροί των οποίων αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο, 10 Ιουλίου, να μεταφερθούν στη χώρα καταγωγής τους, την Αίγυπτο, για ταφή.

Οι απανθρακωμένες σοροί των τεσσάρων αντρών εντοπίστηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής, σε δύσβατη περιοχή του χωριού Οδού που είχε πληγεί από την πυρκαγιά. Εντοπίστηκαν από ομάδα διάσωσης, που επιχειρούσε στην περιοχή για εντοπισμό τους, αφού αυτοί αγνοούνταν μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην ορεινή περιοχή Λάρνακας το περασμένο Σάββατο, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 4, ημερομηνίας 04/07/2021, σχετικό).

Λόγω της κατάστασης των τεσσάρων σορών, η ταυτοποίηση των νεκρών χρειάστηκε να γίνει με τη σύγκριση γενετικού υλικού που λήφθηκε από οικείους τους.

Οι συνθήκες θανάτου των τεσσάρων αντρών από την Αίγυπτο, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE