ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των τεσσάρων αδικοχαμένων προσώπων από την πυρκαγιά στην Οδού

Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των τεσσάρων αδικοχαμένων προσώπων από την πυρκαγιά στην Οδού

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εξετάσεις για ταυτοποίηση των τεσσάρων αντρών που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά στην ορεινή περιοχή Λάρνακας, το περασμένο Σαββατοκυρίακο, 03-04 Ιουλίου. Οι τέσσερις άντρες έχουν ταυτοποιηθεί με την επιστημονική μέθοδο εξέτασης γενετικού υλικού – DNA.

Πρόκειται για τους Maged Nabil Younan Ragheb, 23 ετών, Marzouk Shohdy Marzouk Attia, 39 ετών, Ezzat Salama Youssef Salama, 36 ετών και Samwiel Milad Farouk Elyas, 22 ετών, οι σοροί των οποίων αναμένεται το ερχόμενο Σάββατο, 10 Ιουλίου, να μεταφερθούν στη χώρα καταγωγής τους, την Αίγυπτο, για ταφή.

Οι απανθρακωμένες σοροί των τεσσάρων αντρών εντοπίστηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής, σε δύσβατη περιοχή του χωριού Οδού που είχε πληγεί από την πυρκαγιά. Εντοπίστηκαν από ομάδα διάσωσης, που επιχειρούσε στην περιοχή για εντοπισμό τους, αφού αυτοί αγνοούνταν μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στην ορεινή περιοχή Λάρνακας το περασμένο Σάββατο, (Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 4, ημερομηνίας 04/07/2021, σχετικό).

Λόγω της κατάστασης των τεσσάρων σορών, η ταυτοποίηση των νεκρών χρειάστηκε να γίνει με τη σύγκριση γενετικού υλικού που λήφθηκε από οικείους τους.

Οι συνθήκες θανάτου των τεσσάρων αντρών από την Αίγυπτο, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top