Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες
Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου, γνωστός ως Mike από το ρόλο του στην σειρά «Οι Τάκκοι», ομολόγησε ότι θα ήθελε να παίξει σε μία κυπριακή σειρά ξανά, ιδιαίτερα σήμερα που φαίνεται να έχει ανοίξει περισσότερο η αγορά των τηλεοπτικών παραγωγών.
Ο ίδιος ομολόγησε ότι πληγώθηκε και στεναχωρήθηκε όταν εισέπραξε αρνητική απάντηση πριν από δύο χρόνια, σε μία απόπειρα του να διεκδικήσει ένα ρόλο σε κυπριακή σειρά.
Όπως ανέφερε τον είχαν ρωτήσει γιατί δεν έρχεται μόνιμα στην Κύπρο για να αναλάβει ένα ρόλο, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει, αφού θα αφήσει πίσω του, όλα όσα έχτισε στην Αθήνα.
Η απορία ήταν, γιατί ενώ φέρνουν Ελλαδίτες για να πρωταγωνιστούν σε κυπριακές σειρές, ο ίδιος έμεινε απ’ έξω, γιατί η μόνιμη κατοικία του δεν είναι πια στην Κύπρο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις