Τραγωδία στη Νίκαια: «Σκότωσε το αγγελάκι μου, θα δώσω ό,τι έμεινε, τα ματάκια της, την καρδούλα της» λέει ο πατέρας της 7χρονης

Τραγωδία στη Νίκαια: «Σκότωσε το αγγελάκι μου, θα δώσω ό,τι έμεινε, τα ματάκια της, την καρδούλα της» λέει ο πατέρας της 7χρονης

Συγκλονίζει ο πατέρας της 7χρονης που έχασε τη ζωή της στη Νίκαια, όταν φορτηγό την παρέσυρε μπροστά στα μάτια της θείας της, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση.

«Αυτή η τιμωρία -έχασα το 2019 τον αδελφό μου, το 2021 την πεθερά μου- είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει ένας πατέρας, μια οικογένεια», είπε.

Ο πατέρας κατήγγειλε το δυστύχημα έγινε ότι ο οδηγός φορτηγού παραβίασε το κόκκινο. «Επαγγελματίας άνθρωπος, παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε μια ψυχούλα, το αγγελάκι μου, που είχα όνειρα γι' αυτήν. Η ανιψιά μου χαροπαλεύει», είπε έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας και πρόσθεσε: «θα δώσω ό,τι έχει μείνει, ματάκια, καρδούλα σε παιδάκια, να ζήσουν».

Ο άτυχος πατέρας εξέφρασε το μένος του για τον οδηγό του φορτηγού.

«Δεν ξέρω τι να πω. Να μην ξαναγίνει. Αλλά ξαναγίνονται. Είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει Παιδεία, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτό το πράγμα» σημείωσε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE