Το τελευταίο αντίο στο Σοφοκλή την Παρασκευή - Ακόμα ένας νέος χάθηκε άδικα στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο στο Σοφοκλή την Παρασκευή - Ακόμα ένας νέος χάθηκε άδικα στην άσφαλτο

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Κύπρου για τα θανατηφόρα τροχαία που τις τελευταίες μέρες διαδέχονται το ένα μετά το άλλο.

Ο χαμός του 19χρόνου Σοφοκλή Μηνά, ένος νέου παιδιού που έσβησε στο θανατηφόρο δυστύχημα, που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Αλεθρικό, συγκλόνισε το Παγκύπριο.

Στην τελευταία του κατοικία και το τελευταίο αντίο θα πουν την Παρασκευή, συγγενείς και φίλοι, στις 9 Ιουλίου, στις 17:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Αλεθρικό.

Με ανακοίνωση της η Αλκή Ορόκλινης, αναφέρει πως «αντί στεφάνων παρακαλούμε όπως γίνονται εισφορές προς την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.