ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Πρέπει να πέσουν πρόστιμα» - ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Πρέπει να πέσουν πρόστιμα» - ΒΙΝΤΕΟ

Πρέπει να πείσουμε τους νεαρούς το πόσο σημαντικό είναι να περιορίσουν τις διακινήσεις τους, δήλωσε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

«Αν δεν καταφέρουμε να πείσουμε τους νεαρούς πόσο σημαντικό είναι να περιορίσουν τις διακινήσεις τους και κυρίως σε χώρους που συναθροίζονται για να διασκεδάσουν και κάτω από την επήρεια αλκοόλ και κεφιού, ξεχνούν τα μέτρα αυτοπροστασίας και αποστασιοποίησης. Έχουμε να κάνουμε με ένα στέλεχος μεταδίδεται πολύ εύκολα σε κλειστούς αλλά και ανοιχτούς χώρους, όταν είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εκπομπή ΄Alpha Καλημέρα'.  

Παράλληλα ανέφερε πως ο ιός μεταφέρεται σε πολλές Επαρχίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς ο κόσμος διακινείται από πόλη σε πόλη.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως όσοι εμβολιάστηκαν δεν νοσούν βαριά, ενώ τα περισσότερα κρούσματα αφορούν άτομα σε νεαρή ηλικία.

Τέλος όπως επισήμανε: «Πρέπει να φανούμε ότι κάνουμε ελέγχους και πρέπει να πέσουν πρόστιμα. Είναι ο μόνος τρόπος να ελέγξουμε την κατάσταση.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE