ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Cyprus Public Transport κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας, έναν χρόνο νέας εποχής!

Η Cyprus Public Transport κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας, έναν χρόνο νέας εποχής!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την πρώτη διαδρομή της Cyprus Public Transport στην Κύπρο και το σκηνικό των δημόσιων συγκοινωνιών του νησιού έχει ήδη αλλάξει κατά πολύ.

Η νέα εποχή λεωφορείων έχει κιόλας ξεκινήσει, με σημαντικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα και με την προοπτική να προστεθούν ακόμα περισσότερες υπηρεσίες και πλεονεκτήματα για το επιβατικό κοινό του νησιού.

Με νέο στόλο, αποτελούμενο από 300 λεωφορεία, η Cyprus Public Transport αναβάθμισε την εμπειρία μετακίνησης από την πρώτη στιγμή. Ο κλιματισμός, οι ράμπες για τα ΑμεΑ, οι θύρες USB, η πιλοτική υπηρεσία δωρεάν Wi-Fi σε συγκεκριμένα λεωφορεία, η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος με λεωφορεία Euro-6 είναι μερικές από τις πρώτες κινήσεις της εταιρείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Σε αυτές προστίθενται το σύστημα απολύμανσης, τα ενσωματωμένα σκίαστρα τζαμιών, καθώς και τα αυτόματα μεγάφωνα. Η καινοτόμα εφαρμογή Pame App αποτελεί μιας από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της CPT.

Η δύναμη της CPT είναι οι άνθρωποί της. Η εταιρεία παρέχει στο προσωπικό της ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, ίσες ευκαιρίες και τη δυνατότητα συνεχούς εκπαίδευσης. Οποιασδήποτε μορφής διάκριση ή εκφοβισμός, είτε εκ μέρους των πελατών είτε εκ μέρους των ίδιων των υπαλλήλων δεν γίνεται ανεκτός από τη διεύθυνση.

Από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η Cyprus Public Transport εξυπηρετεί αδιάκοπα το επιβατικό κοινό εν μέσω πανδημίας. Η εταιρεία βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση των επιβατών και σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (CSI), έχει λάβει υψηλές βαθμολογίες για την καθαριότητα, την αυξημένη συχνότητα διαδρομών, τη συνέπεια, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που τους προσφέρει.

Τον Μάιο του 2021, η εταιρεία εγκαινίασε τα νέα εμπορικά της γραφεία, στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας, προχωρώντας σε ένα ακόμα σπουδαίο βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών λεωφορείων στην Κύπρο. Τα γραφεία λειτουργούν ως κέντρο πληροφόρησης για τους πελάτες, αλλά ως ένας πολυλειτουργικός χώρος για συναντήσεις και εκδηλώσεις. Η διεύθυνση έχει, επίσης, φροντίσει να παρέχει έναν χώρο ανάπαυσης στους οδηγούς στην Πλατεία Σολωμού, για να ξεκουράζονται στο διάλειμμά τους ή μεταξύ των βαρδιών.

Η LPT, η θυγατρική εταιρεία της CPT στη Λάρνακα κατέληξε σε συμφωνία-ορόσημο με όλες τις συντεχνίες μέσω των οποίων εκπροσωπούνται οι υπάλληλοί της, στην ανανέωση της συλλογικής σύμβασης. Η μακροπρόθεσμη συμφωνία αυτή θα προσφέρει σταθερότητα και βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό της εταιρείας.

Επόμενος στόχος της Cyprus Public Transport είναι να ενισχύσει τις προσπάθειες του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ως προς ένα από τα πιο σημαντικά του έργα, την εισαγωγή των νέων δικτύων διαδρομών της Λευκωσίας και της Λάρνακας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ήρθε για να μείνει, η CPT έχει φέρει μια νέα εποχή μετακίνησης στην Κύπρο και υπόσχεται να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση του τομέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top