Άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κοντά στο σημείο εξόδου του Κόρνου (σ.σ. όπου σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα νωρίτερα), η οποία ήταν κλειστή, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.