Άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Άνοιξε η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, κοντά στο σημείο εξόδου του Κόρνου (σ.σ. όπου σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα νωρίτερα), η οποία ήταν κλειστή, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE