Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους
Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.
Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




