Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Η κατάσταση της υγείας τους

Δυο άτομα τραυματίστηκαν από το τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 08:00 το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, πάρα τον Κόρνο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δυο άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ως σοβαρή.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουλίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα να αναποδογυριστούν και να ακινητοποιηθούν στην συνέχεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE