ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός στην άσφαλτο ο 19χρονος Σοφοκλής - Εγκλωβίστηκε στο όχημα του μετά από τρελή πορεία

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός στην άσφαλτο ο 19χρονος Σοφοκλής - Εγκλωβίστηκε στο όχημα του μετά από τρελή πορεία

Σε θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ (6/9), έχασε τη ζωή του ο Σοφοκλής Μηνά, 19 ετών, τέως από το Αλεθρικό.

Η θανατηφόρα οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11.10 χθες βράδυ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μηνά, με συνοδηγό 18χρονο, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, παρεξέκλινε της πορείας του, κτύπησε αρχικά σε πάσσαλο της ΑΗΚ, στη συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κατέληξε σε περιτοίχισμα υποστατικού, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο συνοδηγός κατάφερε και εξήλθε του οχήματος, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του Μηνά, ενώ ο 18χρονος συνοδηγός, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE