Συνελήφθη στην Αγία Πετρούπολη ο πρόξενος της Εσθονίας καθώς έπαιρνε απόρρητα έγγραφα από Ρώσο πολίτη

Συνελήφθη στην Αγία Πετρούπολη ο πρόξενος της Εσθονίας καθώς έπαιρνε απόρρητα έγγραφα από Ρώσο πολίτη

H FSB (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) ανακοίνωσε ότι συνελήφθη επ` αυτοφώρω ο πρόξενος της Εσθονίας στην Αγία Πετρούπολη, Μαρτ Λάττε, την στιγμή που παραλάμβανε από Ρώσο πολίτη έγραφα με απόρρητες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την FSB η δραστηριότητα του Εσθονού διπλωμάτη είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του και έχει σαφή εχθρικό χαρακτήρα έναντι της Ρωσίας.

«Σε βάρος του ξένου διπλωμάτη θα ληφθούν μέτρα σύμφωνα με του κανόνες του διεθνούς δικαίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της FSB.

Συνολικά στο Γενικό προξενείο της Εσθονίας στην Αγία Πετρούπολη υπηρετούν πέντε πρόξενοι μεταξύ των οποίων και ο Λάττε.

ΚΥΠΕ - ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE