Επιχειρηματίες υποστηρικτές του τουρκικού ΑΚΡ βρίσκονται παντού στα κατεχόμενα, γράφει η «Αβρούπα»

Επιχειρηματίες υποστηρικτές του τουρκικού ΑΚΡ βρίσκονται παντού στα κατεχόμενα, γράφει η «Αβρούπα»

Επιχειρηματίες -υποστηρικτές του τουρκικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) βρίσκονται πίσω από εταιρεία στην οποία το «υπουργικό συμβούλιο» προτίθεται να παραχωρήσει «προκαταρκτική άδεια» για ηλεκτρονικό στοίχημα, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αβρούπα».


Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Κεμάλ Σέντουρκλερ είναι ο διευθυντής της ιδιωτικής εταιρείας Probet Technology, που έχει υποβάλει την αίτηση για να πάρει την εν λόγω «προκαταρκτική άδεια» ως εταιρεία ηλεκτρονικών στοιχημάτων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία ανήκει στον «πρόεδρο» της «ένωσης» Τουρκοκυπρίων ξενοδόχων, Ντιμάγ Τσαγίνερ, η οποία ιδρύθηκε στις 2 Ιουλίου 2021 και αμέσως υπέβαλε αίτηση για ηλεκτρονικό στοίχημα. Όμως, αναφέρεται ότι στο παρασκήνιο βρίσκονται μέλη του ΑΚΡ και ότι η εταιρεία ιδρύθηκε για να παραδοθεί σε αυτούς αργότερα.

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Ντιμάγ Τσαγίνερ δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο, όμως το έκανε μετά από πίεση των υποστηρικτών του ΑΚΡ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.