Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας ο ΟΚΥπΥ

Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας ο ΟΚΥπΥ

Για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ Χριστίνα Γιαννάκη, ο ΟΚΥπΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥΠΥ, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ και στελέχη της Επιχειρησιακής Ομάδας του Οργανισμού για τον κορωνοϊο ενημέρωσαν τον Υπουργό Υγείας, και τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου «για την τρέχουσα κατάσταση με τις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, καθώς και για το πλάνο επέκτασης  κλινών σε κοινούς θαλάμους και σε μονάδες εντατικής θεραπείας στην περίπτωση αύξησης των νοσηλευόμενων».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE