Πέγεια: Φρόντιζε χαλαρός το ενός μέτρου «φυτό» του στο εστιατόριο του - Τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ

Πέγεια: Φρόντιζε χαλαρός το ενός μέτρου «φυτό» του στο εστιατόριο του - Τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ

Yπόθεση παράνομης καλλιέργειας φυτού κάνναβης διερευνά η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Πάφου εντόπισαν σε αυλή κατοικίας και εστιατορίου σε περιοχή της Πέγειας , ιδιοκτησίας 38χρονου, φυτό κάνναβης, ύψους ενός μέτρου. 

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι το φυτό που εντόπισε η Αστυνομία, ήταν δικό του και το προόριζε για δική του χρήση. 

Το φυτό εκριζώθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ ακολούθησε έρευνα στα υποστατικά και τα οχήματα του 38χρονου χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

 ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE