ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαλά λένε οι μισοί είναι εκτός ψυχιατρείου! Άγνωστος απειλούσε με μαχαίρι οδηγούς έξω από το ΓΣΖ

Kαλά λένε οι μισοί είναι εκτός ψυχιατρείου! Άγνωστος απειλούσε με μαχαίρι οδηγούς έξω από το ΓΣΖ

Λίγες μόνο ώρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, η Αστυνομία συνέλαβε ένα πρόσωπο, το οποίο φέρεται να απειλούσε με μαχαίρι μήκους 12 εκατοστών, διερχόμενους οδηγούς έξω από το στάδιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι λήφθηκαν πληροφορίες ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 – 40 χρόνων  σταματούσε έξω από το στάδιο ΓΣΖ, διερχόμενα αυτοκίνητα και κρατώντας μαχαίρι απειλούσε τους οδηγούς των οχημάτων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας κτυπούσε τα αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άνδρας είχε ήδη φύγει από το χώρο και αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητο του προς τη Λευκωσία.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Τμήμα Τροχαίας του Αρχηγείου Αστυνομίας άνδρες του οποίου κατάφεραν τελικά να ανακόψουν το αυτοκίνητο του αγνώστου στη περιοχή Πέρα Χωρίου.

Ανδρες του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου διεξήγαγαν έρευνα στο αυτοκίνητο του αγνώστου και στην κατοχή του εντόπισαν ένα μαχαίρι μήκους 12 περίπου εκατοστών.

Ο άνδρας συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και τελεί υπό κράτηση  στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις - Προσοχή στους οδηγούς συνιστούν οι Βρετανικές Βάσεις

Μονή Αββακούμ: Κατέθεσαν νέο υπόμνημα οι δικηγόροι - Θεωρούν «παντελώς άκυρες» την ανακριτική επιτροπή και διαδικασία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Στο νοσοκομείο οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top