ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ετοιμαστείτε για μια 5G εμπειρία από το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο

Ετοιμαστείτε για μια 5G εμπειρία από το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο

Το 5G σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, αλλά και στην καθημερινή μας ζωή.

Η τεχνολογία αυτή προσφέρει ταχύτατη και αξιόπιστη σύνδεση για δισεκατομμύρια συσκευές από οπουδήποτε. Σήμερα, η συνδεσιμότητα είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα της καθημερινότητας μας και διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο που οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις λειτουργούν και επικοινωνούν.
Το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο εντάσσει στη ζωή μας τη νέα γενιά τεχνολογίας ασύρματου δικτύου 5G. Το 5G θα αυξήσει την ταχύτητα που σερφάρετε στο διαδίκτυο και την συνδεσιμότητα σας με τον ψηφιακό κόσμο!


Μέσα από το νέο δίκτυο 5G της Epic, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ασύλληπτες ταχύτητες που προσφέρει η τεχνολογία δικτύων πέμπτης γενεάς, σε όλες τους τις καθημερινές δραστηριότητες. Απίστευτα υψηλές ταχύτητες που μπορεί να ξεπεράσουν και το 1Gbps. Ταυτόχρονη σύνδεση πολύ περισσοτέρων συσκευών, που θα ενισχύσει την τεχνολογία Internet of Things. Με μικρότερη καθυστέρηση (latency) του δικτύου 5G, η επικοινωνία με smart συσκευές, οι βιντεοκλήσεις και το gaming αναβαθμίζεται.


Τους προηγούμενους μήνες η Epic απέσπασε τέσσερις συνολικά διακρίσεις από διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, umlaut και Ookla, για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει μέσω του υφιστάμενου της δικτύου 4G. Και ενώ το 4G έφερε μεγαλύτερες ταχύτητες και αξιοπιστία δικτύου, το 5G έρχεται να προσφέρει νέες πολλαπλές δυνατότητες, με τη δημιουργία gigabit δικτύων και την επέκταση της δύναμης του Internet of Things.


Η μετεξέλιξη της τεχνολογίας και η ένταξη του 5G εκτείνεται πέραν από την απλή χρήση κινητών συσκευών και επηρεάζει καθοριστικά όλους τους σημαντικούς τομείς της κοινωνίας μας, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.


Η νέα αυτή τεχνολογία θα αποτελέσει ορόσημο για την ανάπτυξη ποιοτικών και κρίσιμων υπηρεσιών, σε τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η τηλεϊατρική, η ρομποτική και η εικονική πραγματικότητα, που με τη σειρά τους αναμένεται να αλλάξουν την ζωή μας, επηρεάζοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο φάσμα οικονομικών και βιομηχανικών κλάδων.


Η Epic, διατηρώντας την δέσμευση της στο να προσφέρει υπερσύγχρονο δίκτυο στους συνδρομητές της, φέρνει την τεχνολογίας πέμπτης γενιάς και αλλάζει τη ζωή μας!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top