ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε φωτιά στην επαρχία Λευκωσίας – Πλησίον κατοικημένης περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ξέσπασε φωτιά στην επαρχία Λευκωσίας – Πλησίον κατοικημένης περιοχής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιουλίου στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η πυρκαγιά μαίνεται στο χωριό Αρεδιού ενώ κατακαίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Στο σημείο έσπευσαν δύο στελεχωμένα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά βρίσκεται πλησίον κατοικημένης περιοχής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, επιχειρούν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, από Τμήμα Δασών 1 όχημα και από Ταμείο Θήρας. Ανταποκρίνονται για βοήθεια τα 2 αεροσκάφη από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE