Σε καραντίνα η Δούκισσα του Κέμπριτζ - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Σε καραντίνα η Δούκισσα του Κέμπριτζ - Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

Σε αυτοαπομόνωση τέθηκε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ, τέθηκε σε καραντίνα καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε σε επαφή μ' ένα άτομο που τελικά βρέθηκε θετικό σε τεστ Covid.

«Η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν εμφανίζει συμπτώματα. Ακολουθεί τις κυβερνητικές οδηγίες και τέθηκε σε απομόνωση στην οικία της», ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Κατά συνέπεια, όλα τα ραντεβού της Δούκισσας του Κέμπριτζ ακυρώθηκαν.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE