Τουρκία: Κρέμασε τον γιο του έξω από το αυτοκίνητο για να τον τιμωρήσει

Τουρκία: Κρέμασε τον γιο του έξω από το αυτοκίνητο για να τον τιμωρήσει

Έχουν περάσει λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας δημοσίως από τον σύζυγό της στην Τουρκία και μια νέα είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας σοκ.

Ενός οδηγός στην Κωνσταντινούπολη κρέμασε έξω από το παράθυρο το ίδιο το παιδί του για να το τιμωρήσει.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, τον οποίο και εντόπισε από την πινακίδα του αυτοκινήτου και τον συνέλαβε την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με αυτό τον τρόπο ήθελε να τιμωρήσει τον τρίχρονο γιο του που είχε κακή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE