Ειλικρινή συλλυπητήρια για τους τέσσερις νεκρούς από την Πρόεδρο της Κομισιόν

Ειλικρινή συλλυπητήρια για τους τέσσερις νεκρούς από την Πρόεδρο της Κομισιόν

Ειλικρινή συλλυπητήρια για τους τέσσερις νεκρούς από τις πρωτοφανείς φωτιές στην Κύπρο, εξέφρασε η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, με μήνυμά της τη νύχτα της Κυριακής.


Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε τα εξής: "εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τους τέσσερις νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις πρωτοφανείς φωτιές στην Κύπρο. Η ΕΕ ήταν από την πρώτη στιγμή και θα είναι αλληλέγγυα στην Κύπρο, σ´αυτήν την, κοινωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή. Η Κύπρος δεν είναι μόνη", αναφέρει η Πρόεδρος της Κομισιόν.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σ.Μισέλ, σημείωσε: "oι σκέψεις μας πηγαίνουν στα θύματα των πυρκαγιών στην Κϋπρο. Στα αγαπημένα τους πρόσωπα στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει στον Ν.Αναστασιάδη και το λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE