Survivor: Αυτή είναι η δυάδα έκπληξη του μεγάλου τελικού

Survivor: Αυτή είναι η δυάδα έκπληξη του μεγάλου τελικού

Με επιτυχία βάδισε στην ολοκλήρωση η πρώτη live βραδιά του Survivor, τη νύχτα της Κυριακής 4 Ιουλίου, όταν ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να παρουσιάσει τον μεγάλο ημιτελικό. Εκεί όπου δύο εκ των τεσσάρων φιναλίστ αποχαιρετούν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και οι δύο εναπομείναντες θα περνούσαν στον μεγάλο τελικό της βραδιάς.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της μετάδοσης, ωστόσο, η αγωνία για έναν παίκτη του Survivor ολοκληρώθηκε καθώς βρέθηκε στην τέταρτη θέση και δεν συνέχισε ως φιναλίστ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος και ηττήθηκε στη μονομαχία με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, η τελική τριάδα των φιναλίστ του Survivor διαμορφώθηκε ως εξής. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Οι τρεις παίκτες του Survivor τέθηκαν εκ νέου, από το μηδέν όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιώργος Λιανός, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού προκειμένου οι δύο να βρεθούν ένα βράδυ αργότερα στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με πολλά βίντεο, παραλειπόμενα και μη, από τον Άγιο Δομίνικο και συζητήσεις στο πλατό η βραδιά προχωρούσε… Έως η ώρα να φτάσει στην μεγάλη ανακοίνωση του Survivor. Τη στιγμή, δηλαδή, που όλοι θα μαθαίναμε ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, οι δυάδα του τελικού θα έχει τα εξής ονόματα… Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.