Σε νοσοκομείο της Ρώμης εισήχθη ο πάπας Φραγκίσκος

Σε νοσοκομείο της Ρώμης εισήχθη ο πάπας Φραγκίσκος

Στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης εισήχθη σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος για επέμβαση στο παχύ έντερο, όπως έκανε γνωστό το Βατικανό.

Η Αγία Έδρα πρόσθεσε ότι η επέμβαση αυτή είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό και οφείλεται σε εκκολπώματα του παχέος εντέρου.
 
Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς μετά από ολιγοήμερη ανάρρωση ο πάπας Φραγκίσκος θα επιστρέψει στο Βατικανό και στα καθήκοντά του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE